SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
P04-Trägårdh
Ungdomsavslutning
 
Tid:lör 28 april, 09:00 - 13:30
Plats:Idrottens Hus A
Aktivitetsinfo:Hej,



Lördagen den 28/4 är det den årliga ungdomsavslutningen på Idrottens Hus och Helsingborg Arena.



Dagen börjar kl 09 med att alla spelare delas upp i lag för att spela några matcher. Sedan avslutas dagen med prisutdelning för respektive lag. Lagindelning och spelschema kommer på onsdagen den 25/4. Det beräknas sluta mellan 13-13.30. Det kommer vara spelare från både herrlag och damlag som är med som ledare.


Vi kommer under dagen att servera korv med bröd till deltagande ungdomar. Eftersom det brukar komma ca 300 ungdomar skulle vi behöva lite hjälp om det finns någon förälder som kommer vara på plats och kan tänka sig att hjälpa till med utdelandet av korv med bröd. Vi kommer i år också ha en kiosk på plats för att kunna sälja kaffe och tilltugg till föräldrar och syskon som är med. Vi behöver även hjälp av föräldrar som skulle kunna hjälpa till i kiosken.

Finns det även någon förälder som kan tänka sig att hjälpa till med matchuret vore det tacksamt. Det handlar bara om att starta klockan vid matchstart. Kan ni tänka er hjälpa till skriv det i kommentarerna vid anmälan av ert barn.



Sista dagen för anmälan är måndag 23/4 kl 09. Detta för att vi ska hinna sätta ihop lag och få ut informationen i tid.



Vid frågor kontakta joel@fch.nu

Ps. Ledare, fyll i om ni kan vara ledare för ett lag under dagen.

<< Tillbaka