SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
POJKAR 07
Publikvärdar Herrlagsmatch
 
Tid:lör 25 november, 15:00 - 17:00
Plats:Helsingborg Arena
Samling:13:50, Helsingborg Arena
Aktivitetsinfo:Hej,
För att kunna genomföra vårt herrlags matcher i Svenska Superligan på bästa sätt behöver vi under säsongen 2017/18 er hjälp! Vid en match under säsongen är det tänkt att vårt lag P07-1 ska hjälpa till som publikvärdar, det vill säga ni föräldrar. Söndagen den 25 november spelar FCH mot Örebro och det är vår tur att vara publikvärdar. Det är frivilligt att hjälpa till och som tack för att ni gör det erhåller ni en fribiljett till valfri herrlagsmatch under säsongen.

Att vara publikvärd innebär att man hjälper till att bemanna ingångarna till läktarsektionerna. Väl där besvaras frågor från besökare och vid nödsituation och utrymning av arenan hjälper värdarna publiken att hitta närmsta nödutgång enligt den utrymningsplan som säkerhetsansvarig gett på plats. Efter matcher hjälper publikvärdarna till med städning av läktarna, dock enbart av klappor/programblad, Helsingborg Arena ansvarar för övrigt skräp. Vi behöver vara minst 4 stycken värdar.

Samling för publikvärdar är 1h och 10 minuter innan matchstart i funktionärsrummet som är beläget upp för trappan och längst bort på vänster sida om man kliver in genom den stora entrén.

Vid denna match kommer vårt lag (tillsammans med oss tränare) att gå in med spelarna samt spela i en av pauserna, antingen mot ett externt lag eller en internmatch. Klädsel för killarna är svarta långa strumpor, svarta shorts, skor, klubba och glasögon, tröjorna har vi med oss.

När du svarar om ditt barn kommer eller ej ange då också i kommentarsfältet om du kan vara publikvärd eller inte!

Som vanlig är det bra om ni svarar så snabbt som möjligt, dock senast 19/11 klockan 23:00.

Varmt välkomna!

<< Tillbaka