SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
POJKAR 07
FC Helsingborg
vs
FC Helsingborgvs

  INFORMATION

Matchstart:lör 03 mars, 09:00
Plats:Helsingör
Samling: Exakt tid och plats meddelas senare
Aktivitetsinfo: Hej,
Den 3/3 spelar FCH A-lag match i Helsingörs hallen mot Thorengruppen. I samband med det är vi inbjudna till en innebandyturnering på förmiddagen innan matchen.

Vi har anmält två lag och hoppas att så många som möjligt vill följa med! Matcherna spelas på liten plan och 3 mot 3 utan målvakt. Alla lagen är lovade minst fem matcher. Tiderna för matcherna är ännu inte klara men vi räknar med att vi behöver vara plats i Helsingör runt 09:30.

Efter matcherna duschar vi och byter om för att tillsammans sedan se A-lagsmatchen som börjar 15:00. Vi räknar med att vara tillbaka i Helsingborg framåt 18-tiden.

Alla spelare och ledare som åker över får gratis biljett till både färjan och matchen. Föräldrar får specialpris på 80kr för biljett till både färjan och matchen.

Klädsel och utrustning
Vi tränare kommer att ha matchtröjor med oss som killarna får låna. Var och en ska själv ta med svarta kortbyxor, gärna långa svarta strumpor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Det blir en lång dag så det behövs en ordentlig matsäck!

Hoppas att både du och dina föräldrar vill hänga på, det kommer att bli en riktigt rolig dag!

Hälsningar

Tränarna

<< Tillbaka