SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
P07-Maria Park
FC Helsingborg P07-Svart
vs
FC Helsingborg P07 lag
FC Helsingborg P07-SvartvsFC Helsingborg P07 lag

  INFORMATION

Matchstart:lör 19 maj, 09:00
Plats:Helsingborg Arena A
Samling: Arena huvud entré
Aktivitetsinfo: Bindande kallelse till internturnering 19/5 Arenan. Vi behöver veta hur många som kommer för att anmäla P07-Svart medverkan i turneringen. Även intressant att veta hur många spelare som kommer då det eventuellt kan bli tal om uppdelning i lag (Tex 1 fullt lag + mixlag). Allt för att matchningspusslet ska gå ihopa.  

Tacksam för svar senast 9/5 så vi kan meddela initiativtagerare Hans-Olov Forsman (tränare P07 -Vit, Rydebäck) hur många spelare och lag P07-svart kan ställa upp med.

Den 19:e maj i Helsingborgs Arena (A och C) är det planerat för matchspel i Arenan för P07-lagen. Det blir i huvudsak internmatcher. Osäker på om Hans-Olov lyckats få tag på annat deltagande lag i nuläget. Han har nämnt att FCH P08 lag eventuellt även kommer delta.

Tanken är att köra enligt Seriedirektiv Blå Pool spel, dvs
5+1 målvakt, 2*15 minuter, Intervall byte efter 90 sec, Plan ca 32*16m,
Mellanstora mål 120*90

Arenan A och C är bokad hela dagen. Beroende på deltagarantal är de definitiva tiderna ej fastställda. Dock så börjar vi 09:00. den 19:e maj.

Det kommer finnas kiosk med försäljning av enklare mat och dryck i hallen.

Det kommer behövas frivilliga domare. Hör gärna av er till Hans Olov (Hans-Olov Forsman (hoffa@forceman.se ; 0709-350 110 ) eller Pontus Sjöstrand (pontus.sjostrand@comhem.se ;  0706-617 370) om ni kan tänka er att ställa upp som domare. I annat fall behövs det hyras in domare, vilket vill undvikas pga kostnader.


<< Tillbaka