2018-01-15 16:41
Uppdaterat schema med de senaste ändringarna. FCH P02 Bemanning hemmamatcher VT18.pdf »
FCH-Höllviken
2015-12-19 09:45
Match mot regerande Skånemästarna så visste om att det skulle bli tufft. Vi kommer ut till första perioden rejält taggade vi spelar en bra innebandy tyvärr lyckas vi inte göra några mål och först perioden slutar 0-0. Detta blir vår bästa period i denna matchen. Vi spelar inte dåligt sen men när vi släpper in mål blir vi låga och det känns som vi slutar tro på vad vi gör detta måste vi jobba bort och börja ge varandra positiv energi och jobba byte för byte. Matchen slutar 8-4 till Höllviken.
Nu laddar vi för GOTHIA som kommer att bli en häftig resa!

2015-12-06 21:33
En heldag tillsammans denna dag härligt, match, äta ihop ta foto och se FCH-Gävle var som väntade.
Sista matchen innan serien vänder och vi skulle spela första matchen utan hjälp av 01 or eftersom det krockade med foto för 01orna.
Det slutade tyvärr med stor förlust 9-3 men siffrorna är inte så illa som de säger. Vi har återigen ett fint anfallspel och har en bättre tanke och idé hur vi vill hantera matchen än Röke. Fokus på träningarna senaste tiden har varit just anfallsspelet så det är kul att det gett resultat. Tränade även i veckan på frislag kul att även det gav resultat.  Vi har oflytt på några mål och jobbar inte rätt så Röke gör några enkla mål. Det tar lite energin ur oss.
Men spelet i 01serien har gett oss mycket redan, så det är bara att jobba vidare i vår utveckling . Framtiden är vår!

2015-12-06 20:17
Vi tog oss ner till Kulladals sporthall för match i 02 serien. Vi blev tvungna att endast ställa upp med 11 spelare i denna match pga av diverse sjukdom och skador.  Vi kändes sega tyckte spelarna och så såg även uppvärmningen ut men vi kom igång bra ändå tycker jag allt eftersom.  Matchen igång och vi märker snabbt vad Malmhaug är ute efter backa hem och dra ner på tempot. Jag tycker att vi har fina kombinationer i anfallsspelet i denna matchen vi är det spelskickligare laget men vi får endast med oss 3-3 från denna matchen. Då vi faller in i falsk trygghet eftersom Malmhaug spelar så långsamt tycker vi att vi är så pass mycket bättre att vi tummar lite på noggrannheten och arbetsinsatsen. Men vi tar med oss anfalsspelet från denna match och jobbar vidare.