Mail: jari_turja@hotmail.com
Mobil: 072-991 81 91
Andra raka segern!
2024-02-16 12:30

I den spännande innebandymatchen mellan FC Helsingborg och Willands IBK var första perioden mållös. I den andra perioden bröt FCH dödläget när de gjorde sitt första mål bara 1 minut och 50 sekunder in i perioden. I minut 14:16 ökade FCH sin ledning med ytterligare ett mål. Knappt en minut senare svarade bortalaget och gjorde sitt första mål i matchen vid 14:51.

Referat: Warberg IBF  - FC Helsingborg/Höganäs IBF
En tuff premiär för D-JAS
2023-10-07 21:40

Äntligen var det dags för tjejerna att spela sin första JAS-match i serien.

D3: Inför premiären med Ida Lundin
2023-10-05 19:41

Imorgon kväll (fredag) klockan 20.00 spelar damerna div 3 premiär mot VV84!

Vi hälsar alla varmt välkomna till MARIAHALLEN för att se vårt "nya" damlag.  I premiären ställs man mot VV84 från Bjuv. En minst sagt tuff uppgift då VV visat upp fina resultat på försäsongen och stärkt upp sin trupp men bl.a Wilma Holmqvist från Munka Ljungby. Inför första matchen så ställde vi några frågor till Ida Lundin.

2023-09-11 22:11

Succéartad start på samarbetet mellan FC Helsingborgs och Höganäs IBKs damjuniorer. Klickade direkt från första nedsläpp och varade hela turneringen. Första matchen blev en match med mycket fart och fina spelsekvenser och ett ramstarkt försvarsspel. Vår målvakt fick även möjlighet att rädda en straff.

2016-09-29 06:15