SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skriv i gästboken
Gästbok
daksdksj aa
2017-11-08 10:50
balle
Albert
2017-08-09 00:03
Kan man få möjlighet att se filmer från Gothia? Såg att Peter satte upp kamera varje match
2017-03-20 18:51
Jag heter Niklas och är tränare för Kävlinge innebandy klubb P03-04. Jag satt och surfade på innebandy under söndags kvällen och hittade er hemsida och vad ni har skrivit om matchen när ni mötte Kävlinge hemma. Det är jätte bra summering av matchen. En sak är extra roligt och det är allt det positiva ni skriver om vår målvakt. Jag blir väldigt stolt av det ni skriver då detta är min son. Och jag vet vad han har sattsat för att vara där han är i dag Han har inte fått läsa det än men det skall ha få göra. Det är ett grymt lag ni har. Och Han gillar att spela mot er. Jag var bara tvungen att låta er veta att det är jätte kul att läsa allt positivt med tanke på att vi inte van en ända match under denna säsongen😥😥😥😥😥😥. Mvh Niklas en jätte stolt pappa
Coach Ledde
2015-01-04 12:24
Fantastiska killar som gör stora framsteg varje säsong, de kommer att bli svenska mästare i framtiden (det är vad jag önskar dem i alla fall)