SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
HERRAR JAS
Fri entré - Kvartsfinal 4
 
Tid:fre 24 mars, 19:00 - 21:00
Plats:Idrottens Hus A
Samling:18:30
Aktivitetsinfo:På fredag bjuder våra partners in på innebandyfest i Idrottens Hus. Det är kvartsfinal 4 SM-slutspelet för våra herrar och då vill vi fylla hallen. Förutom att vi hoppas att föreningen sluter upp och skapar en magisk stämning i hallen är det också en viktig match för föreningen rent ekonomiskt. Varje partner som är med och bjuder på entrén går in med mellan 1-5 kr per åskådare som kommer. Det betyder desto fler som kommer på matchen desto mer pengar ger det till föreningen. Som de flesta veta kämpar klubben hårt för att vända till ett positivt eget kapital och även om den senaste månaden varit många steg i rätt riktning genom att ni medlemmar och personer runt föreningen verkligen slutit upp. Nu hoppas vi på att ni vill vara med på en sista kraftansträngning och det enda ni behöver göra är att dyka upp och kolla på gratis slutspelsinnebandy i världens bästa innebandyliga!

Matchen börjar 19:00 på Idrottens Hus. Det lär bli fullt så se till att komma i god tid. Anmäl er att ni kan komma och skriv i kommentaren hur många extra ni blir, dvs anmäl spelare sen skriv +3 om ni blir tre till från familjen. Det kommer finnas en sektion reserverad för FCH medlemmar.

<< Tillbaka

Spelade matcher