SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
POJKAR 12/13
Poolspel
vs
FC Helsingborg
PoolspelvsFC Helsingborg

  INFORMATION

Matchstart:sön 03 april, 12:00
Plats:Västergård
Samling: Västergård idrottshall
Aktivitetsinfo: Hej
Den 3 april är det dags för att spela omgången poolspel som ställdes in i början på året p.g.a Covid. Det har varit många turer fram och tillbaka för att få ihop ett datum men nu äntligen har vi lyckats.

Vårt lag står som arrangör denna gång och vi har hallen mellan kl. 12-16.

Matcherna kommer spelas kl. 13:00, 14:00, 15:00. Motståndet står Höganäs IBF P12 samt Landskrona P11 för.

Då vi är arrangörer för hela dagen så kommer vi behöva hjälp av er föräldrar. Vi behöver två föräldrar som sitter i sekreteriatet och några föräldrar som ansvarar för kiosken.

För att sitta i sekreteriatet behövs ingen erfararenhet, ni kommer få en genomgång innan.

Ska vi ha en kiosk och tjäna in några slantar till laget så krävs det att ni föräldrar håller i den, jag hjälper gärna till med tips och diverse men har ingen möjlighet att hålla i den. När det gäller kiosken är det både förberedelser innan matchdagen och sedan försäljningen under själva dagen. Då det inte mer än två lag så säger jag att om vi har en kiosk så håller vi det enkelt med litet utbud. Kaffe, lite dricka, kexchoklad, korv med bröd kanske.
Är det ingen som är intresserad av att hålla i kiosken så kör vi denna turnering utan kiosk.

När ni anmäler ert barn skriv vad ni kan tänka er att hjälpa till med.

När vi ser vilka som visat intresse kommer vi kontakta er för planering. Till kiosken kan jag bistå med lite utrustning samt att det finns lite kvar sedan förra omgången. Måste bara kontrollera bäst före datum på dessa saker :-).

Hälsn Maria, Fredrik, Fredrik och Sara

<< Tillbaka