Samling:lör 25 januari, 17:45, Kullavägen 150, 254 49 Helsingborg
Aktivitetsinfo: Kör vi en go gla brunch innan vi sprätter igång våra motorer!
Rytmen vill inte riktigt infinna sig....
2020-01-27 21:15
FCH Dam U goes sustainable :-)
Vi började dagen med en härlig brunch och lite goa videoklipp med bra diskussioner. En uppvårmning som gav ett visst hopp. Matchen drog igång och vi hamnade tidigt i underläge och försökte jobba ikapp utan att riktigt nå hela vägen fram.
Period 1:
Vi startar perioden ganska väl och hittar lite vägar fram. Fem min in i perioden lyckas Malmhaug med att ta ledningen & minuten senare får de in tvåan. Båda målen från samma punkt där vi inte riktigt hann täppa till. Inte riktigt det vi hoppats på. Halvvägs in i perioden lyckas Ida reducera på ett pass av HP. Vi jobbar på och skapar några chanser som med lite tur skulle kunna bli kvitterat. 12.37 utökar Malmhaug till 1-3. Båda lagen skapar några halvchanser utan att få in fler kassar i denna period.

Period 2:
Ett gott snack i pausvilan medans vi försöker hitta vägar framåt. 4.19 hänger Cathis in bollen elegant assisterad av Irma. 2-3 och vi får en härlig känlsa i gruppen. 2 min senare utökar Malmhaug till 2-4. Vi kämpar på och alla vill mer än det vi får ut av vårt tänkta spel. Halvvägs in i perioden drabbasvi olyckligt av en skada. I slutet av perioden utökar Malmhaug med två baljor, varav det sista innebar ett hattrick. In i paus och försöka hitta nycklar i spelet framåt samt stänga dörren bakåt.

Period 3:
Vi jagar på & lyckas komma lite framåt utan att hitta rätt i sista passet. 5 min in i sista perioden avslutar Malmhaug sitt målskytte. Vi ger inte upp och jobbar oss igenom och vill en massa utan att få ihop pusslet idag. Med 5 min kvar åker vi även på en mycket märklig utvisning, men så är det ibland, man kan inte se allt. Ett gött slit i boxen där vi höll motståndet väl utanför. Nån minut till av leta luckorna till att få in bollen, men inte denna gången.

Nya tag om en vecka då Förslöv kommer på besök. Lördag 1:e februari kl.13:45 Helsingborg Arena B! Väl mött!

Skottstats: 6-7, 3-9, 5-3=14-19
Målstats: 1-3, 1-3, 0-1=2-7

Målskyttar FCH: Ida Martell (Hanna Petersson), Catharina Brüggmann (Irma Lennermo).