SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Helsingborg DU
4 - 6
Emmaljunga GOIF
FC Helsingborg DU4 - 6Emmaljunga GOIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 oktober, 16:00
Plats:Helsingborg Arena B
Serie:Damer Div 3 Skåne   Tabell >>
Samling:14:45
Andra för säsongen mot en bekant från förr!
2020-10-21 22:24
Louise har precis hängt andra för dagen.
Då var det dags för match nummer 2 i ordningen. Mot bekantingen Emmaljunga inne på Helsingborg Arena med lite lagom supportrar sittandes med bra avstånd mellan varandra. Vi kom från en komfortabel gloria och Emmaljunga med två tyngre poängmässiga insatser. Ny match ny giv! 
Period 1:
En match som gungar lite åt båda håll. Lagen försöker hitta sin rytm. Emmaljunga lyckades något bättre i början av perioden och började hitta lite lägen. Och när klockan 09:07 hittar dem in med första bollen i nätet. Det var bara att ta nya tag och stundtals lyfte vi fram spelet i anfallszon utan att hitta de riktigt heta lägena. Fem minuter senare hittar Tyra målet efter en härlig pass från Celina. Äntligen kvitterat. 4-4 i skott och 1-1 i matchen. Jämnt så det förslår.

Period 2:
Tidigt i perioden hänger Tyra sitt andra för dagen på assist från HP. Då kändes det att vi kanske var på gång. Istället blev det mer stillastående och slarv i spelet så att Emmaljunga på kort tid kunde vända till 2-3. Vi försökte hitta vägar framåt utan att komma hela vägen samtidigt som Emmaljunga sprang lite mer och hittade buren ytterligare än gång innan hesa Fredrik tjöt.

Period 3:
Vi kom överens i pausen om att löpa mer och gömma oss mindre. Tidigt i sista lyckas Emmaljunga hitta rasslet i vår kasse. Dock kom repliken från Louise assisterad av Emma ganska omgående. Spelet böljade åt båda håll utan att vi riktigt fick vårt flyt. Efter drygt halva gör Emmaljunga sitt sjätte och sista för dagen. Vi försöker hålla modet uppe och med dryga fem kvar får vi vår för dagen andra målskytt Louise assisterad av vår första tvåmålsskytt Tyra. Vi tog timeout och försökte sätta högre press och stundtals fick vi tryckt tillbaka Emmaljunga utan att det resulterade i nått.

Emmaljunga var hetare för dagen och tog kommandot i andra som vi inte mäktade med att kontra på. Men vi möter dem igen senare och hoppas annat resultat. Men vi ger oss aldrig!

Resultat: 4-6 (1-1, 1-3, 2-2)
Skottstatistik: 12-21 (4-4, 2-11, 6-6)

Målskyttar FCH:
Tyra Petersson 2 (Celina Tannus, Hanna Petersson)
Louise Jönsson Augustsson 2 (Emma Larsson, Tyra Petersson)

Matchens lirare FCH Dam U (framröstad av laget):
3 Bollar: Tyra Petersson
2 Bollar: Emilia Lutmark
1 Boll: Annika Mäki

Nästa match 24/10-2020 (FN-Dagen) hemma mot Palmstaden, Helsingborg Arena B. Matchstart kl.14:15. Matchen kommer att sändad på vårt instagram fch_dam_u.
Väl mött!

<< Tillbaka