SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
Träslövsläge IF
4 - 10
FC Helsingborg
Träslövsläge IF4 - 10FC Helsingborg

  INFORMATION

Matchstart:lör 22 september, 14:00
Plats:Brearedshallen
Serie:Juniorallsvenskan G Dam   Tabell >>
Samling:11:10, Lidl Drottninghög
Aktivitetsinfo: Äntligen dags för första matchen i Juniorallsvenskan!

KALLELSEN
Vi vill att man så fort som möjligt svarar på kallelsen. Om det är någon som inte kan så vill vi nämligen få möjlighet att kalla in ersättare. Denna dag är det extra viktigt eftersom vi även har FCH Cup att förhålla oss till. Så får att kunna planera trupperna behöver vi blixtsnabba svar från er. Hoppas det funkar!

TRANSPORT
Vi har ju lovat att de längre resorna utanför Skånes gränser ska bekostas av föreningen. Det gäller fortfarande. Till denna första match skulle vi dock vilja att vi åker på vanligt sätt med föräldrarbilar, med den skillnaden att de som kör har möjlighet att begära ut ersättning från klubben. Vår plan annars är att ha två minibussar men denna gång kan varken Fredrik eller Jari köra vilket komplicerar det upplägget.

ANGE DÄRFÖR I KOMMENTAREN om ni kan tänka er att köra till Träslövsläge denna lördag och hur många spelare ni kan få plats med i bilen. Vi tänker oss att man har en chaufför per bil och sen fyller man resten av platserna med spelare.

<< Tillbaka