Serie:Pantamera Herrjunior 18 Norra Skåne   Tabell >>
Samling:10:00, Helsingborg Arena B
Aktivitetsinfo: Medtag blå/svart matchtröja, svarta shorts, svarta strumpor. Ses vi laddade och redo för match!
Då var det dags för hemmamatch igen, denna gång kom Malmö från söder på besök.
2022-10-22 17:40
Matchen slutar 7-0 vilket så klart en hemmasupporter tycker är helt rättvist, bra spelat killar.

Efter en bra uppvärmning med full fokus på uppgifter, så drog matchen igång, och redan efter 1,53 så bryter William bollen på mittplan och slår en perfekt passning till en helt fri Loke som inte gör några misstag utan han rundar målvakten och lyfter in bollen.

Matchen fortsätter i ett bra tempo och FCH har mycket boll och är laget som för matchen efter 8,04 får Loke bollen bakom mål, han gör sin back och slår en smörpass till Truls framför mål som trycker in bollen.

Matchen rullar på och Malmös målvakt spelar riktigt bra vilket håller nere siffrorna men efter 19,49 spelade så ringer det igen Neo bryter boll på egen planhalva och tar en löpning längs sargen, halvvägs in på motståndarnas planhalva så drar han på ett skott i bortre krysset.

3-0 efter första perioden, en välspelad period där FCH välförtjänt leder, då de var det bättre laget, kunde tom varit några mål till.

Efter en välförtjänt paus så drar andra perioden igång, Malmö höjer tempot rejält i början, men FCH spelar sig ur situationerna på ett smart sätt, och tar efterhand över matchen igen, även om denna period är lite jämnare så är FCH det bättre laget sett över hela denna målsnåla perioden, i sluter på perioden efter 18,18 så har FCH ett PP där lagen byter chanser fram och tillbaka, Erik får bollen på mitten och rullar ut den på kanten till William som drar på ett skott i bortre gaveln.

Efter pausen så går det inte så lång tid 1,53 innan Loke får bollen vid sargen, han gör sin spelare och går mot mål, och passar på att zorra in den i bortre krysset.

Det dröjer inte länge innan det är dags igen 2,55 då Gabriel får bollen på mittlinjen och kommer 2 mot 1 ihop med Loke, Det kör ett väggspel där både back och målvakt går bort sig, så Gabriel kan slå in bollen i öppen kasse.

Resten av perioden blir ganska jämn med chanser på båda hållen, men bra backspel och en duktig målvakt i FCH höll tätt bakåt, efter 18,05 får Truls bollen på mitten, han slår en skottpass till Diaz som styr/skjuter in bollen.