SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
HJ18
Röke IBK HJ18
5 - 4
FC Helsingborg
Röke IBK HJ185 - 4FC Helsingborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 27 januari, 19:30
Plats:Qpoolen
Serie:Pantamera Herrjunior 18 Norra Skåne   Tabell >>
Samling:18:15, Qpoolen
Aktivitetsinfo: Vit matchtröja svarta shorts och svarta strumpor är matchstället för dagen. Ladda ordentligt med energi!
Bortamöte i legendariska Qpoolen startade i dur, slutade i moll!
2023-02-19 20:12

En fredagkväll tog vi oss österut för ett möte med Röke IBK. Anlände till hallen med en god känsla. Blev bjuden på kaffe och härlig rockmusik bara strömmade ur högtalarna. Ja det här skulle nog kunna bli bra.

En match som började lite böljande innan vi fick tag i taktpinnen och brjade skapa lägen för att öppna målskyttet.Tid 05:32 startar Theo W målskyttet i matchen. Vi fortsatte skapa våra lägen samtidigat som Röke försvarade sig bra och deras målvakt visade sig på styva linan. Röke stack emellan i några kontringar som vi till en början hade bra koll på. 12:24 0-2 målskytt kapten Pantev assiterad av Isac. Nu kändes det som att något skulle kunna hända.. Fortfarande vi som styr spelet men får inte iväg skotten tillräckligt fokuserat samtidigt som rökes målvakt visar sig ha en väldigt bra afton.

Andra perioden börjar med att Röke hittar en lcka i vårt försvarsspel och redycerar till 1-2. Tid 02:01 utökar Diaz vår ledning till 1-3. Matchen ändrar lite utseende då Röke börjar komma högre upp och vi backar lite tillbaka och hittar inte våra lägen lika mycket som i första perioden. I slutet av perioden hänger hemmalaget 2 kassar och det är kvitterat när vi går in till pausvila.

Tredje perioden är lite mer trevande från båda lagen. Tid 13:24 återtar vi rättmätigt ledningen genom Isac assisterad av Noel. Kort senare åker vi på en utvisning där Röke kvitterar. 18:44 tar hemmalaget ledningen med 5-4. Vi tar timeout och försöker komma tillbaka i förarsätet. Ett par lägen där vi kunde ha kvitterat men bollen ville inte in denna gången. 


<< Tillbaka