SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
HJ18
Eslövs IBF
5 - 8
FC Helsingborg
Eslövs IBF5 - 8FC Helsingborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 16 februari, 20:00
Plats:Sallerupshallen
Serie:Pantamera Herrjunior 18 Södra Skåne   Tabell >>
Samling:18:45, Sallerupshallen
Aktivitetsinfo: Medtag blåsvart matchtröja, svarta shorts och svarta strumpor samt en skön inställning 🔵⚫️
Torsdagsafton i Eslöv!
2023-02-19 21:04

En bra start och bevis på mental styrka i mittendelen och avslutar på ett mycket bra sätt.

En på pappret väldigt tufft motstånd som i verkligheten till en början inte var så tuff som pappret visade. Vi kontrollerar matchen framåt och hittar våra små stigar fram i djungeln bland alla klubbor smatidigt som vi har hygglig koll på deras kontringar. Tid 07:23 hittar Oliver S nätet framspelad av Isac, 0-1. 11:00 utökar Diaz vår ledning till 0-2 assist Oscar. Innan periodslut får Ville i kassen kapitulera 1-2.

Andra perioden är vi inte riktigt lika påkopplade som i första och Eslöv kvitterar 03:08. 09:01 hittar vi återigen en lucka in i mål genom Leon framspelad av Pantev, 2-3. Mitt i perioden släpper vi 3 raka inom loppet av en minut och tillåter Eslöv gå upp till en 5-3 ledning. En timeout direkt på det och påminna varandra vad vi faktiskt kommit överens om i omklädningsrummet. Vilket visar si direkt ha effekt. Vi lyfter oss i vårt spel och 15:32 trycker William in 5-4 med en sjuhelvetes inställning där bollen bara skulle in. 17:56 kvitterade Oscar fint framspelad av Theo W.

Smolken i bägaren var att Diaz olyckligt stukade foten i denna perioden och kunde tyvärr inte spela mer i afton.

I tredje perioden visar vi prov på en härlig inställning ihop med ett bra spel både framåt som bakåt. Här håller vi Eslöv stången och målen trillar in i en strid ström. Tid 02:33 Leon assist Livio, tid 09:32 återigen Leon denna gång framspelad av Pantev och sista baljan för i afton hänger Elias in framspelad av Isac. Slutresultat 5-8.

Vi hade en bra första, tappade lite i andra men kom starkt tillbaka och en urstark tredje period. Fantastisk afton grabbar!!!


<< Tillbaka