Warbergspelen 2019
2019-04-15 14:12
Tänkte sammanfatta vår sagolika warberspelen 2019

FCH- Nässjö 4-3
Vi mötte de på pappret svåraste motståndarna och vi följde planen totalt.
Styrde spelet och fick Nässjö dit vi ville. Ledde med 4-0 innan vi slappnade av och släppte upp dem till 3-4.
Betyg: 4/5

FCH-Myggenäs 7-0
Stabil insats som byggde upp självförtroendet inför kommande matcher inte mer.
Betyg 2/5

FCH- Veddinge 4-0
Återigen en stabil insats bakåt men tempo och passningsspel var mycket sämre än tidigare matcher. Vet inte om tankarna var på kvart och semifinal redan men killarna var inte riktigt på G. Här var dock ett par snygga mål som vi säkert kommer ihåg. Dock lågt betyg på matchen 1/5

FCH-IBK Vänersborg 3-2
Tillbaka med något högre tempo där vi gjorde vad vi skulle och tyckte vi hade bra kontroll och bra passningsspel. 3/5

Kvartsfinal

FCH- Landvetter 2-1
Cupens snackis där fansen var i uppror över hur tråkig matchen var.
Tränare Sandberg kommenterar:

"Vi får ha i åtanke att detta är ett av de bästa 05 lagen på pappret och de har vunnit Ängelholm Outdoor i 3 år i rad nu, ett mycket passnings skickligt lag som flyttar boll oerhört snabbt, Jagar vi dem så är vi bortspelade  och vi hade antagligen förlorat matchen. Tror fansen får leva med att vi spelade avvaktande, vi vann ju dock matchen och fansen borde vara glada vi är i semifinal. Jag är supernöjd med vår insats och rankar insatsen med Ale matchen för 4 år sedan i samma hall och top 3 insats under mina 8 år jag varit tränare här. Vi spelade verkligen som ett lag och offrade oss oerhört"
Betyg 5/5

FCH- Mölndal 2-5
Semifinal och mycket känslor. Vi började väldigt bra med 2 heta målchanser men tyvärr kom inte målet vi behövde utan Mölndal tog ledningen på en spelvändning där de kom 2-1. Efter detta tappade vi lite av moral och fighting och 0-2 kom och i början av 2a även 0-3.  Mölndalspelarna var stora kraftiga och hade en oerhörd tyngd om man nu ska förklara varför det såg ut som det gjorde.

Timeout  var i detta läge ett faktum och kl stod på 6 min av 2a och vi fick verkligen ny superkraft efter detta..... vi satte upp en snygg forcering där Mölndal var i riktig gungning. 1-3 och 2-3 kom inom loppet av 4 minuter och vi såg att de var skärrade. Mölndals givna finalplats var plötsligt lika skakigt som mina nerver i Landvetter matchen.  Och vi skapade 2-3 riktigt heta lägen  där bollen uslingen låg på mållinjen.

Men som så många gånger förr så går det på andra hållet i det läget med 2 snygga mål för Mölndal. Diagonalare genom slottet 2ggr och matchen var över.
Betyg 3/5

Men vilken cup killarna gör. Man är oerhört stolt över dessa killar. FCH något stor på gång om de kan behålla dessa lirare.

Nu ska vi bara lägga på oss ett par kilo muskler också kommer vi tillbaka starkare än någonsin till hösten.

FÖR VI ÄR FCH

Warbergspelen 20192019-04-15 14:12