F03-04
Seriespelsmatch mot Bjärred F02 Lördagen 4/10
2014-10-06 20:18

Första seriespelsmatch för tjejerna. Spelades på hemmaplan i Helsingborgs arena.

Första halvlek började något trevande för båda lagen. Var ett gäng lite större tjejer både till ålder och storlek som stod framför dem. Men våra tjejer avskräcktes ej utan en bit in i matchen visade de sin rätta kaliber och hade både ett bra passningsspel och en hel del skott på mål. Erica satt i mål första halvlek och lyckades hålla 0:an för hemmalaget. Vår andra målvakt Emilia lyckades skjuta ett av målen och Sofia stod för det andra målet. 2-0 FCH första halvlek.

Andra halvlek stod Kate och Mollie och Sofia för målen. Bjärred lyckades få in ett mål. 5-1 stod det till FCH i andra. Skulle våra tjejer orka? Tredje halvlek tröt orken något, Emilia kämpade på väl i målet då Bjärred fick en del målchanser men lyckades ändå hålla undan med ett mål i baken sista halvlek. Matchen slutade 5-2 till FCH.

En stolt FCH mamma konstaterade att våra F03/04 tjejer står sig väl i konkurrensen och Fredrik har lyckats bygga upp ett lag som har både mod, kämparglöd och god laganda. Väl kämpat tjejer och lycka till i nästa match. Nu vet ni att ni kan!