SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
Avslutar säsongen med CUP!
2024-02-03 12:00

Vi är anmälda till Actionandtrend Floorball Cup som spelas i innebandymetropolen Genarp. Turneringen vänder sig till lag på GRÖN NIVÅ. Det är den första nivån i innebandys spelsystem. På  Grön nivå spelar lagen 3 mot 3 på en "liten" plan och det finns tre nivåer inom grön nivå A, B och C. 

 

Vi är anmälda till den första nivån C och kommer att spela den 29:e Mars (Långfredag). För att veta hur många vi blir så kommer det att gå ut en kallelse. Det är viktigt att ni svara JA eller NEJ på denna kallelse så fort som möjligt. Om vi är många som troligen kan så behöver vi kanske anmäla fler lag. 

 

KALLELSER 

När det gäller kallelse så: Svara NEJ om du vet att du inte kan (tex bortrest eller annat planerat) Svara JA om du vet at du kan/vill eller om du just nu kan. Tänk inte att vi kanske ska åka bort eller vi kan blir bjudna någonstans. Det går då bra att ändra JA till NEJ i kallelsen. 

ALLTSÅ VIKTIGT ATT NI SVARAR :) 

 

Skola blir P16.... 

Jag kommer också byta namn på vår träningsgrupp från Innebandyskola till P16 (Ramlösa) 

 

 

Nyhetsarkiv
2023-08-14 14:00