GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
P00
Sista matchen i 00 serien för säsongen
2015-03-17 20:47
Höllviken stod för motståndet , vinst eller minst oavgjort för att säkra pallplats
Tisdag kväll , sen match tid 19:30 i Arenan , förutsättningar enligt följande , oavgjort Brons säkrat i serien , vinst chans på silver om Höllviken slår Lugi i sista , vilket undertecknad inte tror de gör , men man vet aldrig efter denna händelserika afton , matchen rapporterad via sociala medier i realtid, svettigt värre på avstånd än i hallen , Coachen denna match kommer få en avkylning vid nästa tillfälle vi ses....

Krönikan kommer skrivas efter live rapporteringen.., tack Morten Jerleke

Matchen börjar jättebra i Höllvikens favör ledning med 4 bollar innan 6 minuter är spelade , FCH reducerar 1-4 , Calle, Fredi reducerar 2-4 strax innan periodpaus , känns lite bättre ,

Nu e vi på gång period 2 3-4 redan efter 55 sekunder via Calle, suck 3-5 efter 1:42, vi replikerar igen 4-5 Isac, , men hallå helt plötsligt 4-7 , har inga namn bara händelser , nu blir man frustrerad och vill avsätta Huvud Coachen :-), oj nu blev det plötsligt 4-8 , Roos skärp dig , hur kan du låta en sådan Coach leda ett 00 Lag :-( , 14:52 nu är vi med igen , reducerat 6-8 , inför sista periodvilan , inte roligt att sitta och se detta via rapporter , morten klockren som kommentator , ämne för A-lagets webb sändningar ..

Period 3 sätts igång:
Nu är det hopp , reducerat redan efter 29 sekunder , 8-9 , nu jäklar fixar vi detta :-) , 8-8 , nu kan inget hindra oss känns det som , bara öka killar , nä givetvis inte :-( , 8-9 , klockan inte ens på 5 minuter , 5:53 9-9 , nu är det mer roligt igen , det här gillar vi :-) ,
matchen väger , timeout från den kritiserade ledaren efter 11:45, 13:09 , stor match hjälte Tim stänker in 10-9 , vi har säkrat en medalj eftersom resultatet står sig matchen ut ...

Sträck på er killar , det ni gjort är stort , ta en pallplats kan ingen ta ifrån er Landskrona vinner , vi eller Lugi blir tvåa , mest troligt blir vi 3:a , två duktiga lag framför oss , 2 poäng till andra plats , detta är gött, när det gällde som mest , underläge i princip en hel match , säkrar ni medaljen i de sista självande sekunderna