SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Helsingborg samarbetar med följande skolor för att erbjuda innebandy på skoltid:

Momentum, är en fristående grundskola som ingår i Pysslingen förskolor och skolor AB . På skolan finns 240 elever i årkurserna 6-9 fördelade på 12 klasser.  Hos oss har du möjlighet att välja idrottsprofil på på elevens val. Detta innebär att eleverna får möjlighet att utöva sin sport på tiden som är avsedd för elevens val. Under fliken om profiler finns mer information. Du kan även välja vår öppna idrottsprofil som elevens val då du får du möjlighet att testa på olika typer av idrotter.  Detta innebär att du har möjlighet till 5 timmars idrott i veckan. Läs gärna mer under fliken Idrottsprofil.

Läs mer på deras hemsida:

http://www.pysslingen.se/momentum/om-oss/idrottsprofil/


Filbornaskolan (NIU Gymnasium)


Filbornaskolan är en skola i ett plan tillgänglig för alla. Skolan har ca 800 elever. Förutom Gymnasiesärskola erbjuder Filbornaskolan flera teoretiska och praktiska gymnasieprogram. Skolan har en tydlig idrotts- och hälsoprofil. Skolan ligger bredvid Filborna Arena, en modern sim- och sportanläggning och gränsar till fina naturområden. Med goda bussförbindelser tar du dig till centrum på mindre än 10 minuter.


Läs mer på deras hemsida: