SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
FCH - HÅLLBARHET

FC Helsingborg engagerar sig djupt i samhället och strävar efter att vara en drivande kraft mot en mer hållbar och rättvis värld. Vi är stolta över vårt samhällsengagemang och strävar efter att aktivt bidra till att uppnå de globala målen som fastställts i Agenda 2030.

 

Inom ramen för vårt samhällsengagemang deltar vi i initiativ och projekt som främjar hållbara metoder och stödjer samhällsutveckling. Vi strävar efter att vara en förebild för andra organisationer och samtidigt inspirera våra supportrar att engagera sig aktivt för en bättre värld.

 

Genom att integrera de globala målen i vårt dagliga arbete och evenemang, strävar FC Helsingborg efter att inte bara vara en framstående innebandyförening, utan också en kraftfull aktör för positiv förändring. Vi är fast beslutna att fortsätta vårt arbete för en hållbar framtid och hoppas kunna inspirera andra att göra detsamma.  #tillsammansför17 

 

 

God hälsa och välbefinnande

Genom regelbunden träning varje vecka, ledd av våra engagerade ideella ledare, skapar vi förutsättningar för en hälsosam och positiv livsstil. Vi strävar efter att erbjuda en aktiv fritid för barn, ungdomar och vuxna över hela Helsingborg. Varje år arrangerar vi en välgörenhetsmatch till förmån för Barndiabetesfonden, där varje insamlad krona oavkortat går till att bekämpa diabetes typ 1.

 

Dessutom sträcker vi ut våra armar för att inkludera och skapa en meningsfull fritid även för de som har funktionsnedsättningar. Vi är stolta över att erbjuda möjligheter till alla, oavsett förmåga, och skapar en gemenskap där varje individ kan delta och njuta av en aktiv livsstil.