FCH HJ18
Första matchen med gänget!

Laget består av talangfulla spelare som väldigt gärna vill ha roligt på resan framåt i livet!

Referat: Helsingør Floorball Team - FC Helsingborg
Träningsmatch i Helsingør 17 november!
2022-11-20 18:55
Lagen tackar för en trevlig match!

FCH mönstrade 8 tappra utespelare mot Helsingør Floorball Club - ett lag bestående av spelare i variernade ålder. På läktaren 4 glada FCH supportrar!

Referat: FC Helsingborg - IBK Landskrona
Derbymatch på hemmabana!
2022-11-15 21:52
Derbymatch på hemmabana!

Storpublik vankades i Helsingborg Arena B denna torsdagskväll då Falcons kom på besök.

En trevande första period där spelet är lite hafsigt men halvvägs in i första perioden tar FCH ledningen genom Gabriel Hanfler, assisterad av Elias Kalén.

Referat: FBC Engelholm - FC Helsingborg
Bortamöte med derbykaraktär!
2022-11-15 21:36
Då drar vi igång!!!

Stabil uppvärmning med 13 hugade spelare.

FCH öppnade starkt med mål av Oliver efter 2:06. Dock kvitterade FBC efter 1 min.

Referat: FC Helsingborg - Malmö FBC
Då var det dags för hemmamatch igen, denna gång kom Malmö från söder på besök.
2022-10-22 17:40
Matchen slutar 7-0 vilket så klart en hemmasupporter tycker är helt rättvist, bra spelat killar.

Då var det dags för hemmamatch igen, denna gång kom Malmö från söder på besök.

Efter en bra uppvärmning med full fokus på uppgifter, så drog matchen igång, och redan efter 1,53 så bryter William bollen på mittplan och slår en perfekt passning till en helt fri Loke som inte gör några misstag utan han rundar målvakten och lyfter in bollen.

Referat: FC Helsingborg - Röke IBK HJ18
Första perioden avgjorde matchen!
2022-10-21 22:03
Första segern för säsongen!!!

Vad skall en ovan idrottskribent skriva om denna match? Vinst till FCH med 5-3!