FCH HJ18
Första matchen med gänget!

Laget består av talangfulla spelare som väldigt gärna vill ha roligt på resan framåt i livet!

Referat: IBK Lund - FC Helsingborg
Dax för nedsläpp i HJ18-serien!!!
2022-10-02 20:36
Seriepremiär för vårt härliga HJ18!!!

13:53 Uppvärmning klar!

16 heta grabbar :-) på plats i truppen.

Vi på läktaren ser framemot en spännande match, vilket det brukar bli oavsett serie eller ålder.

Referat: Danmark U18 - FC Helsingborg
Träningsmatch FCH HJ18 mot Danmark U18
2022-10-02 19:13
Glatt gäng efter en underbar insats mot danska U18 landslaget!!!

Tror minsann musiken är bättre här än Munka-matchen!

Danmark U18-lag (05/06) är taggade. Ett par spelare spelar I FCH och deras föräldrar hämtade upp FCHs spelare/ledare och föräldrar vid färjan. Mycket STORT TACK för detta!!!

Uppvärmningen kändes trygg. Snart drar matchen igång!!

Referat: Munka Ljungby HJ18 - FC Helsingborg
Någon form av referat till höstens första träningsmatch mot Munka, 22-09-10?
2022-09-13

Vet inte vilket av lokallagen känns jobbigast. Att förlora mot. Eller häftigast att besegra. Innebandyrivaliteten är stor, alla gör allt för att vinna.

Samtidigt skapas ibland lag med grabbar från alla delar av Skåne. Då pratar de samma språk, passar samma boll, svettas samma blod. Delar samma besvikelser, är inte heller helt utan framgångar…

Idag dags för träningsmatch mot Munka. Innan säsongsstart. Men efter sommarens klimax -Ängelholm Outdoor. Vem vann den? Ingen bryr sig eller kommer ihåg just nu. Idag gäller skryträtten, åtminstone fram till första seriematch.

Munka har hemmaplan. Välkomnar med reggae, rapp, Avicii i högtalarna. Snart startar hojtande, svett, glädje, skaderisker, föräldrabesvikelse. Åtminstone på en sida planen. Allt som vanligt alltså. Same, same men annorlunda. Det är ny säsong, nytt lag och ny tränare.

Säsongen 22/23 är nu och våra grabbar 16, 17 eller 18 år gamla (kvittar egentligen), Munka eller Helsingborg (kvittar också), är stora, starka, snabba, ”oövervinnliga”. Men framför allt våra.

Vi vuxna kan fortsättningen sedan. Eller hur?

Hur gick det i matchen då?