SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
P98
FC Helsingborg P98/99

Detta är hemsidan för FC Helsingborg lag för grabbar födda 1998 och 1999. Vi slogs ihop inför säsongen 2014/2015 och består för tillfället av 31 spelare från olika delar av Skåne och Danmark med hög ambitionsnivå.


Träning bedriver vi i olika konstellationer fyra kvällar i veckan och vi deltar i tre serier (P15 Div 1, P16 Skåne samt Hj18 Div 2.

Inför Newbody Cup-slutspelet
2015-02-26 12:02
FCH:s P99-lag åker i helgen upp till Växjö för att göra upp om SM-guldet med sju andra lag. Nåja, inofficiella SM-guldet om man ska vara helt ärlig. Tävlingen heter Newbody Cup och det är Svenska Innebandyförbundets nationella tävling för ungdomslag.

 

I P99-klassen har 74 lag deltagit och efter två kvalsteg återstår nu åtta lag som ska göra upp i finalspelet. FCH har tagit sig fram till finalspelet genom följande resultat:

 

Helsingborg-Landskrona 2-2

Engelholm-Helsingborg 4-8

Helsingborg-Malmhaug 6-4

Tvååker-Helsingborg 6-7

 

I kvartsfinalen på lördag förmiddag stöter FCH på välbekant motstånd i form av Linköping. Resultatet i den matchen avgör om det blir semifinal eller placeringsmatch på lördagseftermiddagen.

 

– Vi mötte Linköping i gruppspelet av Gothia Cup och fick efter en tät match stryk med 2-0. Vi har goda bra koll på dem och vet exakt vad vi behöver göra bättre för att få med oss ett trevligare resultat den här gången, säger en av FCH-tränarna Viktor Norén.

 

Laget var kvalificerat för Newbody-slutspelet även förra säsongen och slutade då på en sjundeplats.

 

– Många av spelarna var med även då och vi är fast beslutna om att försöka göra ett lite bättre resultat denna gång. Vi har störts en del i vår uppladdning av sportlovsresor, sjukdomar och skador men när det väl är dags för match så tror jag att vi kommer ha alla spelare tillgängliga. Det är bara att tuta och köra och samtidigt njuta av att vara där. Dessa matcher är grymt utvecklande och även om vi inte ksulle knipa guldet så kommer vi ha erfarenheter och minnen med oss hem som vi behåller livet ut, avslutar Norén.