SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HELSINGBORG
GLÄDJE-GEMENSKAP-UTVECKLIG
VÄLKOMMEN TILL FC HELSINGBORG
 
Dags för sista Bambusa-försäljningen
2024-02-26 12:30

Då har det blivit tid att uppgradera strumplådan igen. Vecka 10-11 kommer våra medlemmar att sälja de omåttligt populära strumporna från Bambusa. Det finns tre olika modeller, låg vit, låg svart och en klassik hög svart modell. 

 

Strumporna kommer att levereras till föreningen under vecka 9 och finns tillgängliga hos våra medlemmar två veckor framåt. 

 

Så passa på att UPPGRADERA! 

UNGDOMSAVSLUTNING (SAVE THE DATE) 28:e April
2024-02-23 15:30

Söndagen den 28:e April kommer FC Helsingborg att hålla ungdomsavslutning. Det bjuds på prisutdelning, matchspel och andra aktiviteter. Tanken är att lag på grön/blå nivå har en avslutning mellan 10-12 och lag på röd nivå har sin avslutning 12-14. 

 

Samtidigt som vi avslutar säsongen 23/24 får vi också möjlighet att informer om säsongen 24/25. 

 

Kallelse och schema för dagen kommer lite längre fram. Men boka in den 28:e April i kalendern redan nu. 

Nykvarn på lördag sen... Danmark och vi behöver DIG!
2024-02-22 13:04

Herrarna i SSL går nu in i en intensiv och spännande slutspurt. På lördag kl 14.00 väntar hemmamatch mot Nykvarn i Helsingborg Arena. En vecka senare är det dags för den klassiska Helsingörsmatchen. En hemmamatch på bortaplan, denna säsongen står AIK för motståndet. 

 

LÖRDAG 24:e Februari 14.00 FCH - Nykvarn 

LÖRDAG 2:e Mars 15.00 FCH - AIK (HELSINGÖRSHALLEN) 

 

När det gäller årskort och medlemmar så går de som vanligt in på matcherna mot uppvisande av sitt kort i entrén. Övriga bokar som vanligt biljetter via vår samarbetspartner liveday. 

BILJETTER 

 

Om man inte vill simma till Helsingör så bokar du själv biljetter över via Öresundslinjen. Buss går sedan från terminalen till hallen. Buss ingår i din biljett/årskort/medlemskort.

På onsdag är det den "BLÅ MATCHEN" !
2024-02-04 12:00

Nu på onsdag spelar FC Helsingborg SSL-match mot Pixbo i Idrottens hus. Matchen spelas till förmån för kampen att besegra diabets typ 1. Innan och under kommer det erbjudas möjlighet att stötta insamlingen till barndiabetesfonden. 

 

Onsdag 7:e februari FC Helsingborg - Pixbo IBK 19.00 i Idrottens hus 

 

Du hittar mer information om matchen på vår huvudsida 

En Pratstund med IBK Genarps Tränare Andreas Skog Inför dagens JAS match
2024-01-21 10:33

Inför dagens JAS-match mellan FC Helsingborg och IBK Genarp, har vi haft möjligheten att prata med IBK Genarps tränare, Andreas Skog. Med Genarps imponerande säsong hittills och en andra plats i serien, ger han oss en inblick i lagets framgångar och förväntningar inför söndagens match.

 

När vi frågar om den pågående säsongen och den imponerande andra platsen, säger Andreas Skog, "Att vi ligger tvåa kan kanske kännas lite för högt redan i år med vårt unga lag. Dock tror vi alltid att allt är möjligt med rätt gruppdynamik. Vi kommer fortsätta att köra vår grej så får vi se hur långt det räcker." Han berättar också att Genarps 07:or ska spela regionslutspel i USM och ser fram emot den utmaningen.

När det gäller övriga lag i serien, säger Skog, "Tabellen ser väl ut som man tänkt förutom att vi då kanske överraskat lite hittills."

 

Om den kommande matchen mot FC Helsingborg, som alltid brukar vara tuff och spännande, säger Skog, "Matchen tror jag kommer avgöras på vem som har energin och dagen! Ska bli kul!" Han ser fram emot att spela i Helsingborgs Arena och förväntar sig en intensiv match.

 

En av Genarps ledande spelare, Lukas Wahl, blev nyligen uttagen till U-19 landslaget. Skog beskriver honom som en spelare som alltid ger sitt bästa och säger, "Lucky som vi kallar honom sliter alltid 110% på träningar och matcher så riktigt kul att han får chansen att visa upp sig för förbundskaptenerna på Bosön! Hoppas givetvis på att publiken kommer få se honom flyta fram på golvet på söndag."

 

Slutligen, när vi frågar om framgångsfaktorn i Genarps förening med tre ord, svarar Skog med entusiasm, "GLÄDJE, GEMENSKAP & HJÄRTA"

 

Vi tackar Andreas Skog för den trevliga pratstunden och ser fram emot en spännande match på söndag då Genarp möter FC Helsingborg i Helsingborgs Arena A-hall kl 13:00.

 

Nyheter från våra lag
DAMER DIV.3, 16/02 12:30 
FLICKOR 10/11, 11/02 17:07 
POJKAR 16 (Rydebäck) , 03/02 12:00 
POJKAR 16 (Ramlösa) , 03/02 12:00 
FLICKOR 10/11, 20/01 14:28 
PARASTRARS UNGDOM, 07/01 20:17